NEA 2021

Kedvezményezett neve: Compass Egyesület

A projekt címe: Kaposvár város közösségének megerősítése önkéntesség oktatásán keresztül

A szerződött támogatás összege: 1 132 000 Forint

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A projekt tervezett befejezési dátuma 2023.03.31.

Projekt azonosító száma: NEAO-KP-1-2022/10-000938

A projekt tartalmának bemutatása:

Projektünk működési jellegéből adódik, hogy az év 365 napján nyitva álló ifjúsági és család központunk ahol tanácsadó, felkészítő és oktató munka folyik működtetéséhez is hozzá tudunk e pályázattal járulni, Itt egy alkalmazottunk foglalkoztatáshoz, valamint az önkormányzati bérlemény bérleti díjához, és az itt folyó folyamatos szakmai munkához kérjük a támogatást. A város neves fesztiválja a Rippl Rónai fesztivál. Önkénteseknek remek alkalom arra, hogy munkájukkal hozzá járuljanak egy tevékenység sikeréhez. Nagyon fontos feladataink, információk továbbítása, frissítők osztása, történelmi nevezetességeink megismertetése a város lakosaival játékos, informatív formában. A pályaválasztási tanácsadó napon szervezetünk célja, hogy népszerűsítse az önkéntes tevékenységeket, valamint hogy a fiatalokat megismertesse a térség jelenlegi munkaerőpiaci helyzetével.
A rendezvényen önkénteseink információ nyújtó és segítő feladatokat látnak el. Megtapasztalják, hogy segíteni nem csak nagyszerű dolog, hanem olykor elengedhetetlen is egy-egy rendezvény sikerességéhez.A két napos rendezvényen mintegy 20 vesz részt önkéntes munkájával. Megvalósul egy műhelysorozat is e napokon 4 iskolában mesterségem címere címmel.

NEAO KP 12022 10 000938