Csapatunk

Közzététel dátuma

Csapatunk:

Eglyné Katona Andrea - Elnök

14642473 1352992261407885 3924970954842620478 n

Eglyné Katona Andrea, egyesületünk elnöke és alapítója, több, mint 15 éves gyakorlattal rendelkezik szociológiai és ifjúságvédelmi területen. Releváns végzettségei: rehabilitációs mentor, ifjúságsegítő, munkaerő-piaci tanácsadó. Egy személyben tréner, tanácsadó és szakértő. A legmagasabb kitüntetésben részesült - jótékonysági munkáját a Lion’s Club nemzetközi szövetsége a Melvin Jones kitüntetéssel jutalmazta, és a kaposvári polgármester is kitüntette a nemzetközi kapcsolatok kiépítése és a helyi közösségért végzett munkája jóvoltából..

Tapasztalata

 • Grundtvig Senior önkéntes program szakmai vezetője,
 • 6 TÁMOP programban szakmai munkatárs,
 • 4 évig EURODESK Partneriroda szakmai vezetője,
 • Városrehabilitációs programban szakmai vezető (2 év),
 • Roma telepes programokban képzési vezető, közösségfejlesztő (Zákány, Kaposvár)
 • FLP és Erasmus + EVS fogadó és koordináló programok megvalósítója, több mint 500 fogadott EVS önkéntes szakmai vezetője, több ifjúsági csereprogramot is szervezett
 • For-profit szektorban megszerzett 20 éves munkatapasztalat, tréner, ezért jól ismeri a munkaerő-piaci elvárásokat.
 • Magyarországi Lions Klubok Szövetségének Nemzetközi Ifjúsági cseretáborának 7 évig igazgatója, 4 évig zónaelnök, 3 évig klub elnök.
 • Stratégiai tervezés és lebonyolítás Compass egyesületnél több mint 10 éve,
 • nemzeti irodánál 3 évig EVS akkreditációs szakértő,
 • ő vezeti a hazai és nemzetközi gyakornoki programokat, VET-mobility, E-twinning, Staff mobility projekteket is

Nagyon komoly szakmai és lelki támogatást követel és biztosít az önkéntesek számára. Folyamatosan szakmai továbbképzéseken vesz részt Magyarországon és külföldön. Empatikus képesség és készség,elkötelezettség, szakmai ismeret jellemzi egyesületünk elnökét.

Egly Kyra - Nemzetközi Projekt koordinátor, mentor

Kyra

Egly Kyra már 8 éves korában ifjúsági munkát végzett, és kulturális tudatosságot épített ki magában. Azóta felnőtt nővé vált. Professzionális sportesemény-szervező. Kitűnő az angol nyelvismerete, ami rengeteg segítséget jelent, ha bármilyen probléma merül fel, ugyanakkor képes angol nyelven pályázatokat írni és a szervezetünket képviselni külföldön.

A kiemelkedő kommunikációs és empatikus készségeinek köszönhetően őt delegáljuk különböző képzésekre, ahol magába szívhatja az új módszertanokat, és így megoszthatja másokkal is a tudását. Majdnem minden európai országban járt már.

Kyra 2013 óta dolgozik nemzetközi projekt-koordinátorként, ezelőtt már 16 éves korától szervezőként és vezetőként dolgozott nyári programokon (táborok, kurzusok, rendezvények). Mentorként és ifjúság-segítőként is tevékenykedik.

Szakné Vágner Nikolett - Nemzetközi Projekt koordinátor

nikiszaki1 1055

 Niki  szociológusunk, már 2011 óta velünk dolgozik. Gyakornokként kezdett a Compass egyesületnél,  végül velünk maradt és nemzetközi projekt koordinátorunk.  Több, mint 200 külföldi EVS, és több, mint 400 magyar, helyi önkéntest koordinált.  Az elmúlt 5 évben több, mint 580 helyi önkéntest regisztrált. Ezek az önkéntesek többféle, a városunk által megrendezett eseményen részt vesznek például; sportesemények (Box Európa-bajnokság, Félmaratonsok, Városi futások, vagy a vízisportok és a helyi uszoda), kulturális események a Csiky Gergely színház rendezésében, ahova Niki napi szinten 10-50 fiatal önkéntest delegált. Ő a felelős személy az Ifjúsági Csereprogramjainkért, tréningekért és a nemzetközi projektjeink adminisztrációjáért.Az Eurodesk dél-dunántól régió koordinátora. Ő az egyik vezetője a VET-mobility és E-Twinning projektjeinknek.

 

Nyári Renáta - Nemzetközi koordinátor,mentor

Reni a nemzetközi koordinátorunk, Szakné-Vágner Nikolett munkáját vette át a Compass Egyesületnél. Beszél angolul. Pedagógiát (BA) és andragógiát (MA) tanult a Veszprémi és Pécsi Tudományegyetemen. 6 évig élt és dolgozott az Egyesült Királyságban. Ezt követően 2 évig egy Kaposvár melletti nemzetközi cég (török-magyar cég) HR osztályán dolgozott. Majd csatlakozott a Compass Egyesülethez és nemzetközi koordinátor és mentor lett.

 

Kétszeri Kármen

Válassz nyelvet
Regisztráció
Eseménynaptár
Július 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Logók

Széchenyi 2020 – erod.hu

01erasmusplus

 

 

 

 

 12miniszterelnokseg nemzetpolitikai allamtitkarsag

13NEA

14BethlenGabor